Denia apartments logo square

Check-in/check-out

Inchecktijd: Vanaf 15:00u
Uitchecktijd: 10:00u

Dénia apartments werkt zonder receptie. U hoeft voor het in- en uitchecken dus niet te wachten aan een balie. In dit concept wordt er gewerkt met een QR code op de gsm die geactiveerd wordt vanaf uw geplande inchecktijd om zo het gebouw en de kamers te betreden. Om 10:00u is het de bedoeling dat het appartement in originele staat  verlaten wordt. Vanaf 10:30u wordt uw QR code gedeactiveerd.

Is er een probleem? Geen nood. U kan ons altijd 24 op 7 contacteren. Wanneer er geboekt wordt, krijgt u een noodnummer toegestuurd die u altijd kan contacteren wanneer nodig.

Geen receptie, wel QR-code

Dénia apartments is niet voorzien van een receptie. Maar dit wil niet zeggen dat u niet op ons kan rekenen. Wanneer u boekt krijgt u een noodnummer toegestuurd die u 24 op 7 kan bereiken wanneer er zich een probleem voordoet. Wij staan altijd voor u klaar.

In plaats van een receptie wordt er gewerkt met een toegestuurde QR code. Na het voltooien van uw boeking, krijgt u een link doorgestuurd. Met deze link kan u een app downloaden waar u de QR code kan verkrijgen. Daarmee kan u het hotel , uw appartement, de lift , wasruimte en bagageruimte betreden.

Deze QR code blijft geldig vanaf uw geplande inchecktijd tot een half uur na de uitchecktijd.

Check-in Denia

Bagageruimte

Wij zijn voorzien van een gratis bagageruimte die gebruikt kan worden wanneer er nog niet ingecheckt kan worden of wanneer de check-out al gebeurt is maar men nog niet onmiddellijk vertrekt. 

De ruimte kan wel enkel gebruikt worden op de dag van aankomst en dag van vertrek. Bovendien is de bagageruimte afgesloten door middel van een codeslot op de gsm namelijk een QR code die wordt toegestuurd. Alle appartementen hebben wel toegang tot deze ruimte.

Schoonmaakbeleid

Dénia apartments maakt gebruik van een eigen schoonmaakbeleid aangepast aan de lengte van je verblijf. Dit is dus inbegrepen in de prijs.

Schoonmaak korte verblijven

  • Voor een verblijf minder dan 7 nachten wordt er geen schoonmaak voorzien. Indien u toch graag heeft dat uw kamer elke dag wordt gekuist kan u dat op voorhand aanvragen. Gelieve dit zeker een week voor uw aankomst door te geven. Dit kost 40 EUR per schoonmaakbeurt.
  • Bij een verblijf langer dan 7 nachten voorzien we wekelijks één schoonmaak inclusief het vervangen van de bedlinnen en handdoeken.
 

Schoonmaak lange verblijven

  • Dénia apartments voorziet wekelijks één schoonmaak. Daarbij worden de bedlinnen en handdoeken vervangen.
Keuken Denia

Wasruimte

In de ondergrondse parking hebben wij een afgesloten wasruimte voorzien met een wasmachine en droogkast. 

Enkel gasten van het verblijf kunnen deze gratis betreden door middel van de toegestuurde QR code.  De standaard hoeveelheden wasmiddel worden voorzien in de appartementen zelf.

Ondergrondse parkeergarage

Het gebouw is voorzien van een ondergrondse parkeergarage voor uw auto/scooter/motor veilig te parkeren tijdens uw verblijf. Dit is inbegrepen in de prijs.

Ben je met een elektrische wagen? Geen probleem. Aan de achterkant van het gebouw zijn er ook enkele parkeerplaatsen voorzien waar je jouw wagen kan opladen. De oplaadbeurten zijn niet inbegrepen in de overnachtingen.

In de ondergrondse parking is er ook een grote fietsenstalling. Zelfs uw elektrische fiets kan hierin opgeladen worden.

Foto thoelen Texaco

Ontbijt

Wijzelf voorzien geen ontbijt. We werken wel samen met onze geburen van Bakkerij Aernoudt. Samen met hun hebben wij voor onze klanten het ideale ontbijtpakket samengesteld. (foto) Het ontbijt bestaat uit allemaal verse producten uit de streek . 

Wilt u toch net iets meer, dit kan zeker en vast maar dit is dan niet inbegrepen in de prijs.

Wie een kamer boekt inclusief ontbijt, zal een ontbijtkaart op de kamer terugvinden. Deze ontbijtkaart kan u gewoon afgeven in de bakkerij en het ontbijt afhalen.

ontbijt

Wi-Fi en Telenet tv

Dénia apartments is voorzien van een gratis en uitermate beveiligd Wi-Fi netwerk.

Elke smart TV is voorzien van een Telenet abbonement, Netflix, Streamz en Youtube.

Denia apartments korte verblijven

Huisdieren

Kleine gezins dieren zijn in het gebouw welkom. Dit moet wel op voorhand aangegeven worden tijdens de boeking. Voor een klein gezin dier vragen wij € 10 extra per nacht. Dit om de extra schoonmaakkosten te drukken.

Wij voorzien op voorhand een voeder en drinkbakje.
Om hygiënische redenen vragen wij dat het huisdier niet in de zetel en de bedden komt te liggen.

Zien wij tijdens de schoonmaak dat het huisdier toch in de zetel of bedden heeft gelegen of dat het helemaal niet is doorgegeven, zullen de extra kosten doorberekend worden.

Dénia apartments - Boek nu jouw volgende verblijf!