Denia apartments logo square

Over ons/concept

Dénia apartments is het jongste verblijfsconcept te Lochristi. Appartementen worden gecombineerd met hotelvoorzieningen waardoor dit in de huidige maatschappij zeer functioneel is zowel op privé- als  werkgerelateerd vlak .

Waar in Lochristi milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel wordt gedragen, is Dénia apartments één van de grootste en groenste nieuwbouwprojecten van de streek. 

Vernieuwing staat bij ons centraal. Zo is het gebouw volledig energieneutraal gemaakt door middel van zonnepanelen, batterijen in de grond, automatische zonnewering, 3 dubbel glas enz..

Naast de strakke en moderne uitstraling van de bouw, is er ook veel aandacht besteed aan het rustieke. Zo kan u als gast rustig vertoeven in het groene tuintje op de binnenplaats van het gebouw.

Dénia apartments - Bereikbaar, efficiënt & netjes

Waarom is ons concept interessant voor jou?

Denia apartments korte verblijven

Korte verblijven

U kan op een ecologische manier genieten van een heerlijk weekendje weg in het mooie Lochristi.

Geen zin om op restaurant te gaan na een drukke dag? Daarvoor zijn de appartementen voorzien van een ingerichte keuken zodat u als gast op een rustige manier kunt tafelen.

Door onze ligging zijn we uitermate interessant voor  werkgerelateerde overnachtingen. Dénia apartments ligt op enkele minuten van de E17, E34, E40 en de R4 met talrijke grote bedrijven. Meetings zijn uiteraard ook mogelijk bij ons, gezien onze appartementen veel groter zijn dan een standaard hotelkamer.

Denia apartments sfeer 4

Lange verblijven

We praten over lange termijn wanneer de verblijfsperiode langer is dan 14 dagen.
Voor lange verblijven maken we graag een offerte op maat zodat dit altijd bespreekbaar is. De offerte kan u hier aanvragen.

Aangezien ons gebouw energieneutraal is, zijn er geen energiekosten verbonden aan uw verblijf. Dit is een enorm voordeel voor bedrijven die hier een appartement huren voor een lange termijn. Er wordt uiteraard wel een maximaal verbruik op voorhand afgesproken. Indien dit maximaal verbruik wordt overschreden, zullen wij een eerste keer verwittigen. Daarna zal dit doorgefactureerd worden aan het huidige tarief.